Vol met interessante artikelen over verschillende onderwerpen

Waarom de nieuwe serie van Hotbath een plek in jouw badkamer verdient

Het is zo ver. Je gaat de badkamer eindelijk een opknapper geven. Je hebt al 10 moodboards gemaakt of zelfs laten maken en alsnog is het een grote keuze-jungle. Misschien juist door alle mogelijkheden zie jij door de bomen het bos niet meer. Of in dit geval door de kranen de badkamer niet meer. Het mooie is dat er een paar sanitair merken zijn, die altijd goed zijn. Het is gewoon goed spul. Soms verbaast men zich zelfs hoe er nu weer een nieuwe lijn tóch weer iets nieuws te bieden heeft. Als je op internet kijkt kom je namelijk toch altijd in een gigantisch doolhof van soorten, maten en kleuren terecht. Hier kan je vast wat hulp bij gebruiken. Dus bij deze, een nieuwe lijn van Hotbath toegelicht genaamd Hotbath Gal.

Wat is Hotbath?

Hotbath is een Nederlandse onderneming, gespecialiseerd in Italiaanse badkamer accessoires. Door de jaren heen heeft het zich bewezen kwalitatief en esthetisch hoogstaand bathroomware neer te zetten in de wereld van de badkamer. Ze breiden regelmatig hun producten uit met nieuwe series, met een extra leuke feature: hun pakkende namen. Namen zoals Chap, Bro!, Laddy etc. maken het zoeken en vinden van jouw juiste kranen echt wel een stuk grappiger. De nieuwste in deze serie is de toffe meid: Gal. Mocht je nu al niet meer kunnen wachten om een kijkje te nemen, check dan BadkamerXXL.

De feisty Hotbath Gal

Het is een combinatie van techniek, kwaliteit en design in een stoer en jong jasje. In de vertrouwde afwerkingen van het merk zijn alle kranen te krijgen; chroom, mat zwart en geborsteld messing PVD. Even wat informatie tussendoor: PVD staat voor Physical Vapor Deposition en is een extra sterke coating waardoor de kleur langer strak blijft. Deze afwerking is een aanwinst voor in de badkamer, gezien alles hier dagelijks meerdere keren wordt gebruikt en je ook niet jaarlijks nieuwe kranen kiest! Met haar nieuwe afwerkingen in geborsteld gunmetal en geborsteld nikkel (beide PVD) zijn de Gal kranen voor je douche, wastafel en bad geweldig te combineren met allerlei soorten en kleuren tegels, kleuren sanitair en interieur. Voor alle soorten badkamers heeft deze lijn iets wils. Waarom? Omdat de kranen, wastafels en spiegels – niet vergeten de accessoires – stuk voor een stuk een design object met architectonische lijnen. Voor zowel inbouwapparatuur als opbouw ontwerpen, zijn verschillende varianten gerealiseerd, waarbij ook weer een mooie combinatie te maken is tussen kraan en wastafel. Het is toch fantastisch als je van jouw perfecte wastafelmengkraan tot de toiletborstelhouder in hetzelfde materiaal kan kiezen? Zo wordt jouw badkamer feilloos en tijdloos afgemaakt. 

Dit bericht delen

Ook leuk om te lezen