Vol met interessante artikelen over verschillende onderwerpen

Hoe vind je opnieuw de liefde in je relatie

Als je al even samen bent, dan kan er wel eens een soort van sleur in je relatie kruipen. Geen enkele lange romance is er 100% tegen bestand. Jullie hebben na al die jaren nu eenmaal gewoon een flow gevonden die voor jullie werkt, maar flowt die flow soms wat te makkelijk, dan kan het zijn dat jullie wat naast elkaar gaan leven of de pit er wat uit gaat. Hoe ga je hier mee om?

Tijd voor actie

Betrapte je jouw partner er al wel eens opdat hij of zij stiekem op de website van Easytoys was aan het gluren? Of hebben jullie daarover al wel eens een gesprek gehad, maar zijn jullie er toch niet mee doorgegaan? Time for action! Want een beetje pep in slaapkamer wakkert dat liefdesvlammetje zo weer aan en zal jullie weer doen voelen als tieners die elkaar voor de eerste keer ontdekken. Of misschien hebben jullie al wel eens speeltjes geprobeerd, maar is dat alweer lang geleden? Ook dan is het leuk om eens iets nieuws te introduceren.

Steekvlammetjes

Moet je nu meteen online allerlei speeltjes bestellen als je relatie even wat shwung mist? Nu, nee, niet per se! Laat die fleshlight, dildo’s en anaalkralen nog even in de kast en kijk eerst even aan hoe die vurige passie precies uit jullie relatie is geslopen. Uiteraard kan die niet de hele tijd op het hoogste pitje staan, maar af en toe een steekvlammetje, is toch prettig, wenselijk en vaak ook noodzakelijk voor een harmonieuze relatie. In vele gevallen is er een gebrek aan diepere communicatie. Koppels voelen zich uitgepraat, de romantiek is weg of de aandacht voor elkaar is afgezwakt doordat jullie je eigen leven leiden. De relatie voelt afgevlakt en daar wil je verandering in brengen. En dat kan, het vraagt wat energie van beide partijen, zelfreflectie en doorzettingsvermogen om oude routines te doorbreken en weer een frisse wind in je relatie te blazen, maar het kan!

De sleutel tot succes

Leuk, denk je nu, maar hoe? Het is eigenlijk heel simpel: praat met elkaar. Voer diepgaande gesprekken over wat je graag anders zou zien aan jullie relatie en hoe jullie dat samen zouden kunnen aanpakken. Het is belangrijk dat zulke gesprekken niet de verwijtende tour opgaan, wees daar alert voor. Elke relatie heeft zijn ups, downs, z’n high and zijn lows, jullie zijn zeker niet de enigen. Maar open en liefdevolle communicatie is de sleutel tot een succesvolle relatie.

Dit bericht delen

Ook leuk om te lezen