Vol met interessante artikelen over verschillende onderwerpen

Leuke kerstcadeaus voor echte buitenkinderen

De eerste kerstbomen staan al in de winkelcentra en sinds een paar dagen geleden is Skyradio begonnen met het afspelen van kerstmuziek. Iedereen komt dus al in de sfeer van de feestdagen. Het is dus hoog tijd om te beginnen met het inkopen van cadeautjes. Zelf heb ik een zoon en hij is enorm gek op buitenspelen. Heb jij ook een zoon of dochter die zoveel van de buitenlucht houdt? Dan help ik je in deze blog op weg met wat leuke ideetjes voor kerstcadeaus. 

Cadeaus voor buiten

Als je kind zoveel houdt van buitenspelen, is het natuurlijk leuk om iets te geven wat ze kunnen gebruiken bij hun speelavonturen. Als je zoon of dochter ook een beetje sportief is, dan is het een goed idee om ze iets in deze richting te geven. Zo kun je ze bijvoorbeeld een nieuwe fiets, een step of  mooie skates geven. Hiermee kunnen ze dan zelf naar hun vriendjes en vriendinnetjes fietsen, steppen of skaten. Dit vinden ze zonder twijfel een prachtig cadeau. Een ander, veel simpeler, cadeau idee is een voetbal. Dit kost maar heel weinig geld, maar als ze een beetje van buitenspelen en sportiviteit houden zullen ze hier enorm blij mee zijn. Als je zoon of dochter iets minder sportief aangelegd is, dan zijn er gelukkig nog genoeg andere cadeaus waar ze buiten iets aan hebben. Zo kunnen kinderen zich vaak uren vermaken met enkel een doosje stoepkrijt. Vorig jaar gaf ik mijn zoon een boekje over insecten met een vergrootglas erbij. Hij wilde meteen de volgende dag de tuin in om alle beestjes van dichtbij te bekijken. Dit vind ik zelf echt drie keer niks, maar hij was er helemaal blij mee. 

Cadeaus voor regenachtige dagen

Als je een kind hebt dat van buiten spelen houdt, dan weet je hoe chagrijnig of verdrietig ze kunnen worden als het slecht weer is. Als het regent en ze moeten de hele dag binnen blijven, worden ze enorm onrustig. Vooral rond de kerstperiode laat het weer het niet altijd toe om naar buiten te gaan. Het is dan ook een leuk idee om met kerst een cadeau te geven waar ze binnen iets mee kunnen. Anders moeten ze misschien wel weken wachten voor ze eindelijk naar buiten kunnen met hun nieuwe bal of stoepkrijt. Maar wat voor cadeau kun je deze buiten liefhebbers dan geven? Als ze van de buitenlucht houden, kijken ze waarschijnlijk ook altijd hun ogen uit op dingen als een boerderij en het platteland. Dit geldt in ieder geval zeker voor mijn zoontje. Een tijdje geleden gaf ik hem daarom Bruder speelgoed van de Landbouwwinkel. Dit merk heeft bijvoorbeeld allerlei speelgoed tractoren of vrachtwagens. Ook heb je van andere speelgoedmerken allerlei pakketten die bijvoorbeeld de boerderij als thema hebben. Zo kunnen ze hun fantasie gebruiken om toch nog een beetje buiten te spelen!

Dit bericht delen

Ook leuk om te lezen

Vorig artikelDe verbouwing
Volgend artikelEen laptop kopen voor school