Home Blog Het opzetten van een partytent op hobbelige oppervlakte

Het opzetten van een partytent op hobbelige oppervlakte

0
Het opzetten van een partytent op hobbelige oppervlakte

Je wilt een groot feest in de buitenlucht organiseren en zoekt daarvoor naar partytenten om je bezoekers een plezierige feestbeleving te bieden. In een ideale wereld zouden alle tuinen en ondergronden gelijk zijn als bowlingbanen en direct naast de deur toegang hebben tot alle auto's en voertuigen van bezoekers. In werkelijkheid zijn tuinen en landoppervlaktes voor buitenfeesten er in alle soorten en maten en worden de tenten meestal ver van de parkeerplaats geplaatst.

Verschillende soorten ondergronden voor partytenten

De meeste tuinoppervlakken kunnen op de een of andere manier worden bedekt, maar er zijn er een paar soorten ondergrond die niet realistisch zijn voor feesttenten. Tenzij de organisatie bereid is te betalen voor een steiger om een ​​platform op tijdelijk niveau te bouwen, is het tijd om spijtig en beleefd weg te lopen voor oneven en hobbelige oppervlakten. Dit komt zeer zelden voor. Veel mensen met ongelooflijk ongelijke tuinen weten over het algemeen dat ze niet geschikt zijn voor feesttenten.

Mocht je het toch willen proberen of geen andere optie hebben voor je buitenfeest met partytenten? Dan helpen we je in dit artikel met een aantal tips voor hoe je het beste een party tent kunt opzetten op hobbelige of oneven ondergronden. Naast deze tips en richtlijnen is het ook belangrijk om te zorgen voor een kwalitatief goede tent. Kijk daarvoor eens bij partytent huren Eindhoven. Zo weet je zeker dat je op dat gebied veilig zit en wordt voorzien van goede hulp en advies!

Enkele tips en trucs voor feesttenten op oneffen terreinen

Klanten maken zich vaak zorgen over hellende tuinen. De tent gaat gemakkelijk omhoog, maar ze maken zich zorgen over meubels. Een gemakkelijke oplossing, neem hun tuinmeubelen en test de helling. Als ze er graag op zitten, is het prima om een ​​tent te gebruiken voor een maaltijd. Onthoud ook dat je altijd over bloembedden en kleine bomen of struiken kunt gaan om ze een kenmerk in de tent te maken. Je verliest een beetje in bruikbare vloerruimte, maar het kan je een vlakkere plek geven om de tent op te zetten.

Vermijd daarnaast het opstapelen van tafelpoten. Stoelen hebben een vaste hoogte in vergelijking met tafels. Als je een tafel opslaat, ziet de gast eruit als een peuter bij een extra groot diner. Verder adviseren wij eventuele gaten in de tuin te verwijderen voordat je vloeren legt. Partijen gebruiken vaak schors omdat ze tuinvriendelijk, goedkoop en gemakkelijk in het busje te hebben zijn, hoewel ze in grote hoeveelheden een beetje sponsachtig kunnen zijn. Alternatieven zijn zand of krant. Leg eerst plastic om het daarna gemakkelijk op te ruimen.