Home Blog Flink besparen op een iPhone? Ga voor refurbished

Flink besparen op een iPhone? Ga voor refurbished

0
Flink besparen op een iPhone? Ga voor refurbished

Tegenwoordig zijn veel mensen bekend met refurbished elektronica. Het is tegenwoordig niet meer dan normaal om een refurbished telefoon op zak te hebben, omdat je hiermee eenvoudig veel geld bespaard. Daarnaast is het ook een bewuste keuze, want met een refurbished aankoop bespaar je het milieu en draag je jouw steentje bij aan een duurzamere samenleving. Benieuwd naar de voordelen? Wij vertellen je graag meer.

Bespaar gemakkelijk tot -60%

Zit je even krap bij kas? Of wil je gewoon liever niet te veel betalen voor een nieuwe iPhone? Logisch! Met een refurbished iPhone bespaar je gemakkelijk tot wel -60%. Ook op de nieuwere modellen. Een refurbished iPhone 11 schaf je bijvoorbeeld al aan voor maar liefst €499 in plaats van €809. Hierdoor bespaar je eenvoudig honderden euro’s op een nieuw model iPhone. Ook op oudere modellen iPhones bespaar je bij refurbished aanbieders al snel tot 60% op je aankoop. Een iPhone 8 kost nieuw al snel €799 euro en bij een refurbished aanbieder betaal je er soms maar €194 voor.

Gecontroleerd door experts

Een refurbished iPhone moet voldoen aan diverse voorwaarden. Om deze reden worden alle refurbished iPhones uitvoerig gecontroleerd door experts. Tijdens de controle wordt er onder andere gekeken naar de batterij, camera en de microfoon. Wanneer er een onderdeel niet naar behoren werkt wordt dit gerepareerd of volledig vervangen. Daarna wordt er nog een final check uitgevoerd, wordt de iPhone uitvoerig schoongemaakt en voorzien van de laatste software en updates. Hierdoor ben je verzekerd van een kwalitatief goede refurbished iPhone.

Garantie

Wanneer je kiest voor een refurbished iPhone krijg je minimaal 2 jaar garantie. Dat is aanzienlijk meer dan Apple zelf aanbiedt bij een nieuwe iPhone. Apple geeft namelijk een  standaard garantie van 1 jaar, met de optie op meer jaren bij te kopen. Omdat refurbished aanbieders geloven in de kracht van refurbished producten en hun assortiment kunnen ze 2 jaar garantie aanbieden. Zo kun je zien dat ze compleet achter hun producten staan en dat je een veilige aankoop doet!

Duurzaam alternatief

Koop je een refurbished iPhone dan draag je een steentje bij aan een duurzame samenleving. De levensduur van een iPhone wordt dan namelijk verlengt met meer dan twee jaar! Daarnaast wordt er geen nieuwe iPhone geproduceerd en hoeven er geen schaarse grondstoffen gebruikt te worden. Bij sommige refurbished leveranciers is het ook mogelijk om je oude telefoon in te ruilen tegen korting. Op deze manier zorg je ervoor dat de refurbished markt draaiende blijft en dat er nog minder nieuwe telefoons geproduceerd hoeven te worden.

Waar koop ik een refurbished iPhone?

Het kan lastig zijn om de juiste aanbieder van refurbished producten te vinden. Gelukkig kun je op een website als refurbished.be verschillende leveranciers vergelijken en zo je zoektocht een stuk makkelijker maken. Door hun brede assortiment aan producten zoals iPhones, iPads en laptops vind je de beste kwaliteit gemakkelijk op 1 plek. Daarnaast worden alle producten gratis verzonden en hebben ze altijd een standaard garantie van 3 jaar!