Vol met interessante artikelen over verschillende onderwerpen

Een mooi toilet kopen

Ik dacht altijd dat een wc een functioneel onderdeel was van de badkamer, tot ik met mijn vrouw naar een badkamerspeciaalzaak ging en daar zag wat er tegenwoordig te koop is. Er zijn bijzonder mooie toiletten te koop met handige functionaliteiten. Omdat mijn vrouw en ik onze badkamer wilden renoveren zochten we naar een nieuwe douche en een nieuw toilet. We hebben daar leuke inspiratie opgedaan maar uiteindelijk kozen we voor douchecabines kopen van douche-concurrent.be. Hier vonden we net zulke mooie artikelen voor een heel aantrekkelijke prijs. Een toilet kopen en een douchecabine kopen was bovendien heel eenvoudig via deze partij. Onlangs is onze nieuwe wc geïnstalleerd. We hebben nu een handig toilet in huis, maar ook een mooie. Dat was onze wens ook, om een luxe badkamer in huis te hebben. Met ons nieuwe toilet en onze nieuwe douchecabine is dat zeker gelukt.

Waar moet je op letten bij een toilet kopen?

Als je net als wij een luxe toilet kopen wilt kun je op een aantal zaken letten. Wij hebben er bijvoorbeeld op gelet of het toilet zwevend was of op de grond stond. Een zwevend toilet geeft net wat meer uitstraling dan een doorsnee staand toilet. Daarnaast wilden we ook een toilet met extra functionaliteiten, dat zichzelf automatisch reinigt. Je kunt het zo goedkoop of duur maken als je wilt. Omdat wij echt een mooie badkamer wilden hebben we niet beknibbeld. Omdat we bij Douche Concurrent konden kopen konden we bovendien voor mooie prijzen luxe artikelen krijgen. Ik kan het iedereen aanraden je eerst goed te oriënteren en dan bij een voordelige partij je sanitair te kopen. 

Toilet vervangen

Je eigen toilet vervangen hoeft niet moeilijk te zijn. In ons geval had het vervangen van de wc wat meer voeten in aarde. We hadden een standaardmodel in onze badkamer staan en wilden deze vervangen door een zwevende versie. De vloer moest uiteindelijk ook deels vervangen worden om het geheel netjes af te werken. Daarom hebben we hier een vakman voor in de arm genomen, maar normaliter kun je met een beetje handigheid gewoon je eigen toilet vervangen zonder problemen. Zolang je er maar voor zorgt dat je toilet goed aangesloten is op het riool en er geen lekkages ontstaan. Alle randjes netjes afkitten helpt ook. Zo krijg je een netjes en goed schoon te houden resultaat waar je nog jaren mee vooruit kunt. 

Dit bericht delen

Ook leuk om te lezen