Home Blog De accuraat slechte voorspelling

De accuraat slechte voorspelling

0
De accuraat slechte voorspelling

Ik had laatst zo’n aparte ervaring. Het was een zonnige donderdagmiddag en ik liep samen met mijn vriendin over straat. Plots verscheen uit het niets een knalrode auto die met een noodgang de rijksweg op scheurde. Ik verstijfde, terwijl mijn vriendin geïrriteerd de automobilist aanstaarde. Ondertussen liep zij door, maar ik niet. Toen ze omkeek om te vragen waarom ik stil was blijven staan keek ik haar doodsbenauwd aan. Ze vroeg wat er met me aan de hand was, maar ik reageerde niet.

De voorspelling

Een maand geleden was ik op zoek gegaan naar mediums online. Ik had altijd goede ervaringen met mediums, ook als ze me slecht nieuws meldde. Bij goed nieuws trok ik me vaak niets aan van hetgeen wat ze vertelde maar bij slecht nieuws was ik altijd op mn hoede. Dit betekende namelijk dat je actie moest ondernemen. En tijdens de afgelopen afspraak had mijn medium met een waarschuwing gegeven met heel duidelijke instructies. Normaal hoor je dat nooit. Het zijn altijd vrij vage tekenen of aanwijzingen die menig mensen over het hoofd zien. Maar deze keer kon Irene, mijn medium, niet duidelijker zijn. Ze vertelde me dat ik een van deze dagen te maken zou krijgen met een ongewone samenloop van omstandigheden. Mijn vriendin, Carola en ik zijn al een paar jaar gelukkig samen, maar Irene claimde dat als ik de volgende tekenen achter elkaar zou meemaken dat ik op mn hoede moest zijn. Ik zou onze relatie volgens haar het beste daar en op dat moment beëindigen. Irene zei dat ik moest opletten op een snel bewegend roze object gevolgd door de kraai van een haan. Deze combinatie zou ervoor zorgen dat er iets stuk zou gaan in een van mijn meest belangrijke relaties. Hierbij dacht ik natuurlijk gelijk aan de relatie die Carola en ik samen hebben. We kennen elkaar als geen ander, dus ik wil natuurlijk niet dat er een einde aan komt.

Het teken

Toen ik na de roze auto ook een haan hoort kraaien stopte mijn hart heel even. Ik rende naar Carola en zei tegen haar wat Irene me had verteld. Ze wist dat ik zwoor bij mediums en dus leek het haar een slim idee om even wat tijd van elkaar af te besteden. Een week nadat de voorspelling was uitgekomen kwam ik er via via achter dat Carola al lange tijd een oogje had op mijn beste vriend Bob. De twee hadden nog nooit iets gedaan, maar het was duidelijk dat Carola hem leuk vond. Toen ik haar ermee confronteerde werd ze heel boos en rende weg. De voorspelling is dus zeker uitgekomen. Ik zal morgen Irene raadplegen over wat ik het beste kan doen nu.