Vol met interessante artikelen over verschillende onderwerpen

3 tips voor het schrijven van je CV

We wilden dit blogartikel voor sommigen van jullie al een hele tijd maken en experts uit ons team hebben teruggekeken op de duizenden cv's die ze het afgelopen jaar hebben moeten beoordelen en zo kwamen wij tot verrassende ontdekkingen. In dit artikel willen we jou de drie belangrijkste tips geven, drie belangrijke gebieden waar we zoveel mensen veel fouten zien maken jou ook in de weg kunnen staan bij het schrijven van een effectief goed, geweldig, zelfs winnend cv. Als je onze tips wilt gebruiken en je woont in Den Haag en omstreken, klik dan hier om contact op te nemen met een erkend uitzendbureau Den Haag.

Dus het ding over cv's is als je veel van ze weet, dan is er alleen voor een recruiter ongeveer zes, zeven of acht seconden nodig om te beoordelen op de eerste indruk en nemen ze al een ​​soort beslissing of ze met je willen praten of je willen uitnodigen voor een interview.

Zorg voor een sterke voorpagina

Kijk kritisch naar de voorpagina van je CV. De vorm en inhoud van de eerste pagina is echt het belangrijkste deel van je cv. De enige taak is echt om je dat gesprek te bezorgen met de recruiter of de werkgever. Veel te vaak zien we mensen non essentiële woorden bovenaan hun cv zetten zoals curriculum vitae of cv. Als we echt weten wat dit document is, verwijder het dan van die woorden, verwijder de foutieve tekst en zet gewoon je naam in de grootste rotsblokken, jouw naam in het grootste lettertype met grote letters kun je bovenaan de pagina zetten omdat jouw naam de held is van dit document. Je probeert jezelf te verkopen aan de werkgever en de een ding dat je wilt dat ze doen, is het onthouden jouw naam, die ons naar het tweede belangrijke punt leidt.

Bedenk of je die foto nodig hebt op je cv

Elk jaar vragen kandidaten ons of ze een foto op hun cv dit jaar moeten doen en ons advies dit jaar is hetzelfde als voorheen. Voeg die foto niet toe, vooral niet als je je aanmeldt voor een baan in de professionele sfeer. Het wordt gewoon gezien als opzichtig over de top en iets anders dat je niet weet over het probleem met het opnemen
van een foto op je cv is als ze nog nooit je eerder hebben gezien, ze ineens ideeën over jou gaan verzinnen.

Zorg voor een persoonlijk profiel

En ons derde belangrijkste punt en het meest waardevolle, het ding dat we zo vaak of slecht uitgevoerd zien missenop cv's is wat sommigen zouden kunnen noemen
persoonlijk profiel of carrièreoverzicht. Wat we graag de samenvatting noemen, het stukje dat bovenaan je cv staat, eronder hiuw naam, die ongeveer een derde of de helft in beslag neemt van de voorpagina die jouw verhaal vertelt over wie je bent, waar je carrière over gaat en wat je kan aanbieden aan de werkgever.

Dit bericht delen

Ook leuk om te lezen