Vol met interessante artikelen over verschillende onderwerpen

Zo geef je een onvergetelijk feest  

Sommige dingen in het leven zijn er om te vieren zoals je verjaardag, een trouwdag of een andere dag. Dit zijn van die dagen dat je het leven en de liefde moet vieren en hoe doe je dat nou beter dan met een feest. Sommige mensen zien echter alleen ontzettend op tegen het organiseren van zo’n feest. Er kan soms ook best wat tijd en geld in gaan zitten. Zeker als geen idee hebt wat of hoe je het allemaal wilt aanpakken. Daarom geven we je in dit blog graag wat tips en tricks zodat je een onvergetelijk feest geeft waar nog lang over nagepraat wordt.

Het kiezen van de juiste locatie

Een goed bezig is het halve werk en dat geldt zeker voor het geven van een feest. Heb je bijvoorbeeld al bedacht waar je het feest wilt geven. Gewoon thuis of op een andere locatie? Als je de ruimte weet, weet je ook de rest. Als je ruim honderd mensen wilt uitnodigen maar je woonkamer biedt maar ruimte voor 10 mensen en je tuin voor 20 mensen dan wordt die al een beetje lastig. Schat daarom in hoeveel mensen je ongeveer wilt uitnodigen en kies daar je locatie op uit. Een locatie huren hoeft trouwens helemaal niet duur te zijn. Voor een zacht prijsje heb je  bijvoorbeeld al een zaaltje waar je met 200 man inpast.

En de rest

Als de locatie is geregeld kan uiteraard ook de rest worden geregeld. Onder de rest vallen uiteraard de hapjes en de drankjes maar ook de muziek, het geluid en misschien zelfs wel de special effects. Dit is ook helemaal afhankelijk van het budget dat jij beschikbaar hebt. Je kunt het zelf zo gek maken als je wilt. Heb je maar een smal budget dan koop je bijvoorbeeld zelf alle hapjes en drankjes in en zorg je zelf voor de catering. Heb je een ruim budget? Dan kun je dit bijvoorbeeld uitbesteden. Wil je er maximaal voor gaan met je feest? Dan kun je bijvoorbeeld extra dingen regelen zoals een silent disco huren. Dit is natuurlijk ontzettend gaaf maar je feest zal er ook niet minder door zijn als er geen silent disco is. Het gaat tenslotte om jouw en je gezelschap en het samen vieren van een bijzondere dag uit je leven.

Uiteraard is dit jouw feest en laat je daarom ook niet teveel beïnvloeden door andere. Dit is jouw dag en voor jou moet het net zo onvergetelijk worden als voor je gasten.

Dit bericht delen

Ook leuk om te lezen