Vol met interessante artikelen over verschillende onderwerpen

Wat geef je aan je beste vriendin op haar trouwdag?

Je beste vriendin die gaat trouwen wil je natuurlijk een prachtig cadeau geven, maar wat is nu eigenlijk het perfecte cadeau?

Stel, je beste vriendin gaat trouwen. Dan wil je haar op deze bijzondere dag natuurlijk iets fantastisch cadeau geven. Het kiezen van zo'n cadeau kan echter nog best lastig zijn. 

Stel, je beste vriendin gaat trouwen. Dan is het natuurlijk aan jou de taak haar te verrassen met een zo mooi mogelijk geschenk. Het is je beste vriendin dus je wilt origineel zijn, maar tegelijkertijd wil je het liefst natuurlijk ook dat het iets persoonlijks is. Al met al kan het nog best een lastige keuze worden. Hieronder vindt je enkele tips wat betreft cadeautjes voor haar

Gegraveerd glas

Gegraveerd glas is een erg leuk en toepasselijk geschenk bij het trouwen. Je kunt zelf een mooi stuk uitkiezen en ook zelf beslissen wat je op het glas laat graveren. Populaire opties zijn bijvoorbeeld de namen van je vriendin en haar man, de datum van de bruiloft of een kleine persoonlijke tekst. Verder kun je zelfs een afbeelding van je beste vriendin late graveren op het glas. Kortom, een ideaal cadeautje voor haar op haar trouwdag!

Doos vol bloemen

Een doos vol met neppe of echte bloemen is ook een erg leuk cadeau. Je kunt de doos zo mooi uitkiezen als je maar wilt. Er zijn diverse soorten met ook diverse teksten erop. Ook kun je er hierbij voor kiezen om ergens de naam van je vriendin in te verwerken. Indien je kiest voor een grote doos dan kan het alleen maar nog leuker worden. Ook kun je bijvoorbeeld voor 3 kleine dozen met verschillende kleuren bloemen kiezen. Ook kun je hierbij ballonnen met helium nemen om de presentatie nog leuker te maken. 

XXL Knuffelbeer

Tot de leuke cadeautjes voor haar behoort ook een XXL knuffelbeer. Dit wordt ook als een erg leuk cadeau ervaren. Wat je bijvoorbeeld kunt doen is een grote knuffelbeer kopen die iets in zijn hand vasthoudt. Hetgeen wat de beer vasthoudt kan dan weer een tekst bevatten. Deze tekst maak je persoonlijk. Ook hierbij kun je bijvoorbeeld weer denken aan de namen van her trouwende stel, de datum van de trouwdag of een andere lieve tekst. Zo heb je niet alleen een bijzonder cadeau, maar ook een cadeau met je eigen boodschap erbij. Een knuffelbeer kan je vriendin overigens ook op een mooie plek neerzetten!

Gegraveerd chocola

Het laatste idee uit dit rijtje is gegraveerd chocola. Ook hiermee kun je zo gek gaan als je zelf wilt. Zo kun je bijvoorbeeld chocoladedozen laten bedrukken met de foto's van je vriendin, maar je kunt ook het chocola zelf laten graveren. Laat hierop de namen van de twee schrijven met bijvoorbeeld mooie hartjes erbij. Ook de datum is wederom een leuk idee. Het leuke aan dit idee is dat je vriendin eerst de doos van de chocola ziet wat al zeer persoonlijk is, en vervolgens pas de chocola zelf. Alles hieraan is dus één en al persoonlijk en uniek. Vaak heb je ook de mogelijkheid de chocola zo groot te laten maken als je zelf wilt. 

Dit bericht delen

Ook leuk om te lezen