Vol met interessante artikelen over verschillende onderwerpen

Sweater bedrukken; een uniek cadeau!

Ben jij net zoals de rest van de wereld op zoek naar een uniek cadeau? Sluit dan maar achter in de rij aan. Deze zoektocht is namelijk een van de lastigste die er bestaat. Hoe vaak komt het wel niet voor dat je uren, dagen, weken zit te piekeren wat je iemand cadeau moet geven. Je wilt natuurlijk niet weer met een standaard cadeautje aankomen en er daarvan al verschillende op de tafel ziet staan. Een envelop met geld, ik hou er zelf ook van, maar echt uniek of speciaal is het niet natuurlijk. Als je vraagt aan de jarige zelf wat hij nou voor zijn verjaardag wilt, dan kom je vaak ook nog niet verder. Er zit maar één ding op, zelf op zoek naar een uniek cadeau. Benieuwd hoe ik dit heb gedaan? Lees dan snel mijn blog over het perfecte cadeau!

Twaalf in een dozijn cadeaus

De zoektocht naar cadeaus is voor mij begonnen. Een goede vriend van mij is binnenkort jarig en het riedeltje speelt zich weer van vooraf aan af. Op de vraag wat hij voor zijn verjaardag wilt, kwam er weer een mooi antwoord uit. Doe maar wat, iets wat jij leuk vind ofzo, ik heb eigenlijk alles al wat mijn hartje begeert. Daarna was het zelfs zo dat hij zei dat hij niet perse een cadeautje wilde. Ik zou het me er nu heel makkelijk vanaf kunnen maken, maar mijn geweten kan het niet aan om met lege handen aan te komen. Toch wilde ik niet met een twaalf in een dozijn cadeau aankomen. De cadeaukaart, geld in een envelop of een fles drank, dat zit er niet in.

Hét unieke cadeau

Na weken zoeken kwam ik eindelijk op een geniaal idee voor een cadeau. Met het jaarlijkse voetbaltoernooi laat ik vaak wat shirtjes bedrukken met een leuk logo en een leuk opschrift. Hoe leuk zou het zijn om in de wintermaanden ook met zo’n leuke trui rond te lopen. Een sweater bedrukken leek mij dus een enorm leuk cadeau. Met wat ludieke foto’s van mijn vriend en ik samen en een mooie uitspraak die we vaak gebruiken heb ik die sweater bedrukt. Eenmaal op de verjaardag toverde ik gelijk een grote glimlach op het gezicht van de jarige, maar ook van alle aanwezigen. Zo’n uniek en leuk cadeau die had die hij die avond nog niet gehad. Hopelijk heb ik je wat inspiratie gegeven en kom jij de volgende keer ook met zo’n top cadeau!

Dit bericht delen

Ook leuk om te lezen