Vol met interessante artikelen over verschillende onderwerpen

Stuur eens een kaartje!

Hoewel ansichtkaarten een geweldige manier zijn om iemand te vertellen dat je aan ze denkt tijdens een reis of originele geboortekaartjes zijn, zijn ze een van die nostalgische items die niet zijn veranderd sinds je grootmoeder cursief schreef en zorgvuldig postzegels op elke post plaatste. Gelukkig kun je dankzij deze apps en platformen technologie gebruiken om een ​​modernere versie te sturen. Zo kan je nu leuk verschillende soorten kaarten sturen online denk aan: wenskaarten verjaardag, reiskaarten, kerstkaarten en ga zo maar door. 

Persoonlijk 

Wanneer heb je voor het laatst echt een ansichtkaart ontvangen? Wanneer heb je er voor het laatst een geschreven? Heb je je handen helemaal bedekt met inkt en reisde je met een uitgeprinte lijst met ieders postadres? Maar ondanks dat je je brievenbus niet meer bezoekt, is het versturen van ansichtkaarten niet dood. Stiekem houdt iedereen van het idee van een kaart ontvangen. Je gaat echt iemand heel erg blij maken als je een kaartje zal sturen. Het verzenden van kaarten is ongelooflijk persoonlijk, en in tegenstelling tot het plaatsen van een foto op Facebook of Instagram, laat het ontvangen van een kaart iemand weten dat je echt aan hem/haar denkt. 

Blijft lang goed

In tegenstelling tot een e-mail of sms, is een kaart niet iets dat je per ongeluk kunt wissen. Kaarten zijn tastbaar, wat betekent dat ze niet worden verwijderd als je computer crasht, of onverwacht verloren gaat. Als alles op de juiste manier wordt bewaard, kan alles dat van papier is gemaakt honderden jaren meegaan, en misschien vind je ze aan je muur vastgemaakt, of zelfs ingelijst en opgehangen. De kans is groot dat als je de kaart aan iemand stuurt dat diegene de kaart goed zal bewaren, omdat immers niet veel mensen meer kaarten sturen. E-mails worden over het algemeen sneller verwijderd en ook sneller vergeten. De kans dat iemand een kaart vergeet of weggooit is veel kleiner. 

Leuk en betaalbaar

Het versturen van een kaart is tegenwoordig helemaal niet duur. Er zijn sites die je al voor rond de vier euro inclusief verzending een kaart opsturen naar de ontvanger. Jij kan dan een mooie kaart sturen en iemand blij maken. Wat wil je nog meer? Je kan natuurlijk ook zelf een kaart kopen en een postzegel en dan de kaart op de post doen. Kaartjes kan je overal vandaan sturen. Of je nou in je eigen land bent of aan het reizen bent. Het versturen van een kaart kan iemand zijn dag maken. Doe iets leuks voor een ander en je zou je zeker niet slecht voelen daarna. 

Zou jij het leuk vinden om kaarten te ontvangen?

Dit bericht delen

Ook leuk om te lezen