Home Blog Maak een digitaal visitekaartje met NFC en vergroot uw zichtbaarheid!

Maak een digitaal visitekaartje met NFC en vergroot uw zichtbaarheid!

0
Maak een digitaal visitekaartje met NFC en vergroot uw zichtbaarheid!

Wilt je je onderscheiden van de concurrentie en je zichtbaarheid vergroten? Zo ja, dan moet je een digitaal visitekaartje gaan gebruiken! Visitekaartjes met NFC-functionaliteit zijn een geweldige manier om een blijvende indruk te maken op potentiële klanten en partners. Met een digitaal visitekaartje kun je al jouw contactinformatie in slechts enkele seconden delen met iedereen om je heen. je kunt ook extra informatie toevoegen, zoals je social media kanalen, websitelinks en meer.

Wat is NFC?

NFC is een korte-afstand draadloze technologie waarmee twee toestellen gegevens kunnen uitwisselen. NFC visitekaartjes gebruiken deze technologie om snel en gemakkelijk je contactgegevens met anderen te delen. Alles wat je nodig hebt is een NFC-geschikte smartphone of tablet en je bent klaar om te gaan!

Hier zijn enkele van de voordelen van het gebruik van NFC visitekaartjes

  1. Ze zijn milieuvriendelijk – je hoeft geen honderden papieren visitekaartjes af te drukken!
  2. Je kunt meer informatie op je digitale kaartje zetten, zoals links naar je sociale media kanalen en website.
  3. Ze zijn heel gemakkelijk te gebruiken – tik gewoon met je telefoon tegen het kaartje en de contactgegevens worden onmiddellijk overgebracht.

Als je klaar bent om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen, begin dan vandaag nog met het maken van je eigen NFC visitekaartje!

Voordelen van een digitaal visitekaartje?

Er zijn veel voordelen van een plastic visitekaartje met NFC technologie, boven de standaard papieren versie. Om te beginnen kun je links opnemen naar je website, sociale media accounts, en online bestanden. Zo kunnen potentiële klanten en cliënten gemakkelijk meer informatie over jou en je bedrijf vinden. Bovendien zijn NFC kaartjes veel duurzamer dan papieren kaartjes, dus niet langer papieren kaartjes te laten drukken, 1 visitekaartje is voldoende en de kaart maakt tot 100.000 tikken mogelijk. Beter voor het milieu en je laat ook nog eens unieke indruk achter.

Dus als je een manier zoekt om je zichtbaarheid te vergroten en het mensen gemakkelijker te maken informatie over jou en je bedrijf te vinden, overweeg dan een NFC visitekaartje. Je zult niet teleurgesteld zijn!

Ook te delen op afstand

Een ander groot voordeel van NFC visitekaartjes is dat ze op afstand gedeeld kunnen worden. Als je bijvoorbeeld aan het videobellen bent met iemand, dan kan hij of zij je kaartje gewoon van een afstand scannen met de QR-code. Dit maakt het mogelijk dat iemand je kaart van een afstand scant. Houd eenvoudig de QR code voor de camera en iemand kan de code scannen en meteen beschikken over jouw gegevens.

Cardmanager

Als je een manier zoekt om je visitekaartjes te beheren van je hele team, met een cardmanager is dat mogelijk. Met dit hulpmiddel kun je gemakkelijk de kaartjes van het hele team beheren. Je kunt gemakkelijk een telefoonnummer of e-mail adres veranderen. Het is ook mogelijk om de styling van het digitale visitekaartje aan te passen in jouw huisstijl. Denk aan profielfoto’s, logo’s, achtergronden,bedrijfskleuren, enz.

Als je een manier zoekt om je zichtbaarheid te vergroten en het mensen gemakkelijker te maken informatie over jou en je bedrijf te vinden, overweeg dan een NFC visitekaartje. Je zult niet teleurgesteld zijn! Met de mogelijkheid om op afstand te delen en te beheren, zijn NFC kaarten de manier van de toekomst!