Home Blog Ga voor een mooie drinkbus kind

Ga voor een mooie drinkbus kind

0
Ga voor een mooie drinkbus kind

Gaat jouw kind naar de opvang of naar school? Dan wil je ervoor zorgen dat deze alle spullen meekrijgt voor gedurende de dag. Denk daarbij niet alleen aan de eventuele verschoning, maar ook aan eten en drinken. Je wilt daarom ook een drinkbus kind aanschaffen. Deze drinkbussen zijn goed afgesloten, waardoor ze lekvrij zijn. Jouw kind kan hierdoor gewoon rondlopen met de drinkbus, zonder dat alle spullen in de tas onder het drinken komen zitten. Door goed naar de modellen te kijken, vind je altijd een drinkbus die bij jouw kind past.

Een drinkbus voor een kind in meerdere thema’s

Een drinkbus voor een kind komt in meerdere varianten, welke allemaal aan de persoonlijke stijl van het kind kunnen worden aangepast. Zo kun je voor een doorzichtige bus in meerdere kleuren kijken, maar ook voor een van de favoriete televisiepersoonlijkheden. Denk hierbij aan Paw Patrol, wat al jarenlang populair is onder de kinderen, maar ook jungle, dino’s of unicorns komen voorbij om een keuze uit te maken. De drinkbussen zijn dan voorzien van verschillende deksels, waardoor je kunt bepalen op welke manier jouw kind uit de drinkbus drinkt en ben je wel verzekerd van de goede afsluiting van de deksel.

Fruitdoosjes voor een goede scheiding van eten

Niet alleen wil je jouw kind drinken meegeven, maar ook eten en fruit mag niet ontbreken gedurende de dag. Je kunt daarom altijd bijpassende fruitdoosjes aanschaffen. Ieder fruitdoosje kan in een aparte kleur aangeschaft worden en je hoeft hem alleen nog maar te vullen en in de broodtrommel van jouw kind mee te geven. Zo blijft alles goed gescheiden en vers gedurende de dag en ga je merken dat jouw kind al het fruit in de fruitdoosjes opeet. Jouw kindje hoeft hierdoor ook niet met meerdere bakjes in de rugzak rond te lopen.

Enkele voordelen van een fruitdoosje

De fruitdoosjes hebben echter nog een groot voordeel. Er zit namelijk nog een extra scheiding in het doosje zelf, waardoor je ook meerdere soorten fruit mee kunt geven. Zo heeft jouw kind bijvoorbeeld fruit voor in de ochtend en de middag. Tevens zijn de doosjes geheel BPA-vrij en kunnen ze in de vaatwasser. Door een aantal doosjes aan te schaffen, hoef je je geen zorgen meer te maken om de gezonde snacks die jouw kind mee naar school krijgt. Zelf ga je er ook plezier in krijgen om de broodtrommel te vullen en mee te geven aan jouw kind.