Vol met interessante artikelen over verschillende onderwerpen

Ik wil een tweedehands BMW kopen, wat nu?

BMW 1, BMW x3, BMW 316, BMW i3… Zie jij door het bos de bomen ook niet meer? Geen nood: dit zijn de modellen van BMW die je best eens opzoekt als je een tweedehandswagen wil kopen.

BMW 1 reeks: sportief en universeel

Een BMW 1 serie tweedehands kopen, is een erg goede keuze. Het instapmodel verleidt werkelijk iedereen met zijn sportief uiterlijk, dynamisch rijgevoel en kleine omvang. Je hebt enorm veel variatie in de BMW 1 serie: zo kan je kiezen tussen benzine, diesel, voor- of vierwielaandrijving en een vermogen tussen 116 en 306 pk. Als instapmodel, heeft het een voordelige prijs, dus tweedehands vind je zeker enkele pareltjes.

BMW i3: elektrisch en speedy

Het design van de elektrische BMW i3 is niet voor iedereen, je hebt haters en lovers. Waar je wel zeker van zal houden, is zijn sterke elektromotor van 170 pk. Ondanks het feit dat hij niet een erg grote maximale snelheid heeft, accelereert hij wel veel sneller dan andere elektrische wagens. Zijn compacte uiterlijk zorgt er ook voor dat de BMW i3 een goede stadswagen is waar je overal mee geraakt.

BMW x3: groot en comfortabel

Een BMW x3 tweedehands is een andere goede optie. De BMW x3 is het SUV-model van het Duitse sportieve merk. Ook hier kan je rekenen op een perfecte motor die snel reageert en veel power heeft, of je nu voor benzine of diesel gaat. Ook heeft dit model een hybride plug-in versie voor als je voor een duurzamere (maar met toch nog wat power) optie wil gaan. Het uiterlijk van de BMW x3 is groot, sportief en imposant, maar het rijgevoel is comfortabel. De grootte is erg handig, dus daarom is de BMW x3 een echte familiewagen.

BMW 3 reeks Touring: praktisch en een manusje-van-alles

Groot, praktisch en sportief: zowat alles wat je wil als je een familiewagen zoekt. In tegenstelling tot andere grote SUV’s, is de BMW 3 reeks Touring geen logge grote auto, maar eentje waar je nog steeds erg tof en sportief mee kan rijden. Zo is de Touring een
manusje-van-alles en is eigenlijk bijna iedereen er fan van. Zoek je iets groot, erg comfortabel met toch nog een leuk rijgevoel? Dan hoef je niet verder te zoeken. Leuk extra weetje: bij de BMW 3 reeks Touring kan je het raampje van de kofferbak apart openen voor als je bijvoorbeeld iets kleins nodig hebt dat bovenop je koffers ligt.

Voor welke BMW ga jij?

Dit bericht delen

Ook leuk om te lezen