Vol met interessante artikelen over verschillende onderwerpen

Facelift zonder operatie? Dat kan toch niet

Laten we eerlijk zijn, we worden allemaal ouder (gelukkig maar) en met de leeftijd komen veel mooie dingen. Echter, met de leeftijd beginnen we bepaalde aspecten van ons leven te vertragen, zoals de elasticiteit van onze huid. Dit is allemaal normaal, maar de mensen van tegenwoordig willen er jong en fris uit blijven zien. Mensen over de hele wereld zijn bereid om duizenden dollars te besteden aan facelifts om er jeugdig uit te blijven zien. Wat als ik u zou vertellen dat dezelfde resultaten mogelijk zijn met een fractie van de prijs en zonder dat er een invasieve operatie nodig is?

Huismiddeltjes

Er zijn eigenlijk een aantal dingen die je thuis kunt doen (sommige zijn al duizenden jaren oud maar hebben de beste resultaten!)

Dus wat kunt u doen? Massages zijn een goede plek om te beginnen… het masseren van het gezicht zal de lymfedrainage activeren en overtollig vocht uit je gezicht verwijderen. Hierdoor zal je gezicht minder gezwollen, strakker en gelift zijn!

Gua Sha

Je kunt je gezichtsmassage een stap verder brengen met een Gua Sha, deze handige tweedelige apparaten hebben een gezichtsroller en de Gua Sha. Gebruik de Gua Sha in een schrapende beweging op je gezicht en kaaklijn om je lymfestelsel te dwingen overtollig vocht af te voeren. Na één keer gebruik zie je al resultaat! Daarna gewoon de jade roller gebruiken om je gezicht glad te strijken en het er jong en fris uit te laten zien. Pro tip, voor het beste resultaat laat je de Gua Sha en de jade roller in de koelkast staan. Het verkoelende effect op je gezicht zal het drainerende effect versterken!

Gezichtsmaskers

Nadat je jezelf hebt getrakteerd op een geweldige Gua Sha sessie, is het belangrijk om je huid en poriën te verzorgen. Daarom is een hoogwaardig gezichtsmasker essentieel om de omringende huid te helpen kalmeren en aan te vullen met de voedingsstoffen die het nodig heeft om zich gezond te voelen en er gezond uit te zien. Alles met komkommer en gember is een goede plek om te beginnen! We raden je ook aan om een goed huidserum toe te voegen aan je huidverzorgingsroutine. Serums fungeren als een gezonde barrière die je huid beschermt tegen natuurlijke krachten zoals zonlicht (maar breng ook zeker sunblock aan!)

Dus zoals je ziet, zijn er een heleboel goedkope alternatieven voor thuis huidverzorging die je gezicht er gelift, fris en verjongd uit zal laten zien zonder de noodzaak van invasieve operaties. Dus waar wacht je nog op, ga jezelf een Gua Sha halen en geniet van alle voordelen!

 

Dit bericht delen

Ook leuk om te lezen