Zijn jij en je vrienden wel weer eens toe aan een leuke mannendag? Even de maten onder elkaar, geen vrouwen welkom! Misschien even lullig, maar zij doen ook vaak wat alleen met de vriendinnen, dus waarom zouden mannen dat niet mogen? Blijft wel even de vraag wat je dan precies gaat doen met de ‘boys’? Het moet natuurlijk wel een geslaagde dag worden. Nou, met een van de volgende tips zit het sowieso wel goed wat een geslaagde dag betreft! Dus kijk niet ergens anders meer en ga een van de volgende drie uitjes doen!

Gamen met een virtual reality bril op je snufferd

Breng het gamen naar een nieuw episch niveau door met een virtual reality bril te gamen! Dit is gewoon heel erg leuk, omdat het levensecht lijkt wat je zit te doen met je maten. Zo kun je bij verschillende bedrijven de vetste spellen spelen. Binnen no-time vecht je tegen tientallen ninja’s op de dak van een hoog gebouw of race je in een virtuele auto door de straten van Monaco, terwijl je wordt achtervolgd door drie politieauto’s! Met dit uitje kun je letterlijk en figuurlijk even naar een hele andere plek en dingen doen die je anders nooit zou doen!

Rijden in een dikke sportwagen

Steel voor een dag even de show op de snelweg door een dikke sportwagen te huren! We kunnen ons voorstellen dat een dikke auto kopen voor de meeste stervelingen iets te gortig is, maar daarom is een sportwagen huren met je maten des te vetter! Bij veel verschillende bedrijven kun je verschillende dikke merken huren voor een dagje, of zelfs een paar uur. Zo kun je bijvoorbeeld een Lamborghini huren, waarmee je helemaal de show steelt op de weg. Maar ook alle andere merken auto’s zijn beschikbaar, dus het is maar net waar je zin in hebt!

Escape Room

Zijn jullie wel een beetje competitie ingesteld en willen jullie testen of jullie een beetje goed samen kunnen werken op momenten dat het er echt toe doet? Waarom proberen jullie dan niet een Escape Room, of misschien zelfs wel meerdere op een dag? Nederland zit helemaal vol met Escape Rooms, allemaal met hun eigen verhaal en eigen moeilijkheidsgraad. Pas wel op, want wanneer je een keer in een Escape Room bent geweest, kan het zomaar zijn dat je elke week een nieuwe wilt proberen. Zo leuk is het!