Vol met interessante artikelen over verschillende onderwerpen

De metaverse en onze seksuele beleving: wat zijn de veranderingen?

De komst van de metaverse, het netwerk van aan elkaar gekoppelde virtuele 3D-ruimtes waar mensen kunnen interageren, heeft de gebruikerservaring in vele sectoren, waaronder onze seksuele beleving online, een nieuwe vorm gegeven. Ontdek in deze blog hoe de metaverse de toegang tot plezier verandert.

Metaverse wordt een bron van plezier

Ongeveer 25% van de zoekopdrachten op het internet heeft betrekking op seks, waaruit blijkt hoe groot de belangstelling van internetgebruikers hiervoor is. Aangezien de metaverse een trendy term is, kan het deze sector naar een nieuwe dimensie brengen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om collega's te ontmoeten voor een virtuele thee of koffie in de vorm van je eigen avatar. Maar niet alleen die interactie met je collega’s of vrienden is mogelijk, het ontwikkelen van interactieve seksuele ervaringen via de metaverse door middel van verschillende technologieën zijn een optie. Daartoe behoren virtual reality (VR), artificiële intelligentie (AI) en teledildonics, zoals een vibrerend eitje of buttplug, met Bluetooth-ondersteuning. Door deze geavanceerde systemen te combineren met seksueel getinte video’s, zou de metaverse een revolutie in de sector teweeg kunnen brengen.

Toename van het aantal gebruikers

Virtual reality seks kan zelfs de vooroordelen op grond van geslacht, ras, handicap en leeftijd veranderen die voorheen in de sector bestonden. Aangezien je als gebruiker de ervaringen in de metaverse controleert, spelen deze vooroordelen wellicht niet langer een rol in de voorstelling ervan. Gebruikers hebben nu een veiligere manier dan voorheen om hun seksualiteit en voorkeuren te verkennen, gekoppeld aan het experimenteren met sex speeltjes.

Diepgaande ervaringen

Mensen die al wat bekend zijn met het platform zijn voortdurend op zoek naar iets nieuws. De metaverse kan hen het beste bieden. De nieuwe vormen van VR-videografie maken de ervaring nog diepgaander. Het is nu mogelijk camerastandpunten op te nemen die nog een stapje verder gaan. In feite kunnen de camera's 180 graden filmen. De verschillende hoeken worden in de postproductie samengevoegd tot een volledig 3D-beeld van een persoon of ruimte. Al deze nieuwe ervaringen zouden kunnen beantwoorden aan de definitie van virtuele realiteit: fysiek aanwezig zijn in een niet-fysieke omgeving.

Het stigma veranderen

In plaats van de slechte reputatie of perverse connotatie die rond seks, sex speeltjes of pikante video’s hangt, zou VR-technologie een positieve draai aan deze industrie kunnen geven. Door deel te nemen aan deze nieuwe vorm van verkenning kunnen mensen erachter komen wat ze wel en niet leuk vinden. Ook als koppel kan je vanop afstand samen intieme momenten delen in deze metaverse.

Dit bericht delen

Ook leuk om te lezen