Home Blog Creëer jouw droomtuin

Creëer jouw droomtuin

0
Creëer jouw droomtuin

De lente komt eraan, en er is geen betere tijd om je tuin eens een make-over te geven. Of je nu een prachtig gazon hebt, een balkonnetje in de stad of een voor -of achtertuin waar je ontzettend trots op bent ongeacht de grootte; jouw droomtuin is binnen handbereik. Iedereen verdient een eigen plekje buiten in de zon, en die van jou is makkelijker te maken dan je denkt. Of je nu op zoek bent naar de beste planten om je balkon mee op te fleuren, of je voor je gezon MOOWY meststoffen kopen overweegt omdat je overal hoort dat MOOWY de beste keuze is, lees hier al ons advies voor jouw droomtuin.

 

Behoeftes & meer 

 

Een tuin is een heiligdom; dat kan het in ieder geval worden. Een plekje onder de zon, een plekje in de buitenlucht wat helemaal van jou is en wat je voor alles kan gebruiken wat je maar wil. De vraag die je jezelf vooral dus moet stellen voor je de website van MOOWY raadpleegt voor alles voor je dierbare gras, is: wat wil je met je tuin? Wat heb je voor behoeftes van je plekje onder de zon, en hoe kan je die het beste inlossen? Mocht je nog niet helemaal begrijpen wat we hiermee bedoelen; wees gerust. Stel je iemand voor die graag mensen ontvangt; de tuin van die persoon is hoogstwaarschijnlijk ingericht rondom een grote eettafel en eventueel een zithoek; lichtjes en bloemen en planten meer als decoratie en sfeerverbetering dan echt als focuspunt. Stel je nu eens een tweede persoon voor: iemand die ontzetten houdt van tuinieren en het liefst hele middagen tussen de rozen en de moestuinplantjes spendeert, met hun vingers in de aarde. Twee mensen, twee tuinen, twee totaal verschillende sets behoeftes. Dus, waar zit jij op het spectrum; wat wil jij dat je tuin voor jou doet? 

 

Vormentaal 

 

Je tuin is jouw kunstwerkje; ook qua aankleding bepaal jij helemaal wat er gebeurt. Het belangrijkste advies wat er te geven is, zeker als het om het echte tuinieren gaat, is; zorg goed voor je groene vrienden. MOOWY meststoffen kopen voor je gazon, je planten regelmatig water en voedingsstoffen geven mocht het een tijd niet regenen, en goed onkruid en ongedierte monitoren. Goed zorgen voor de dingen die je tuin zo mooi maken, kortom. 

 

Jouw droomtuin is maar een paar stappen verwijderd van de realiteit. Goed op je behoeftes letten én goed zorgen voor je bloemen en planten, en dan komt dit helemaal goed!