Home Blog De 3 leukste merken om uw sneakers bij te kopen

De 3 leukste merken om uw sneakers bij te kopen

0
De 3 leukste merken om uw sneakers bij te kopen

Als man kan het soms lastig zijn om de juiste sneakers te vinden. Gaat u voor een witte, een zwarte of juist voor een sneaker met een opvallend kleurtje. Daarnaast moeten de schoenen ook nog eens lekker comfortabel zitten. Hieronder worden de leukste en hipste sneaker trends voor de aankomende winter besproken. Voor de winter is het natuurlijk ook van belang dat de schoenen lekker warm zitten en uw beschermen tegen koude tenen, hiervoor een aantal tips voor wat voor een sneakers u het beste kunt kiezen wanneer het voor in de winter is. De drie merken die hieronder worden besproken zijn altijd een goede keuze wanneer u opzoek bent naar sneakers. De kwaliteit ligt hoog en de designs gaan altijd met de trends mee. 

Nike 

Nike is al een lang bestaand heren sneakers bedrijf die al jaren met elke trend meegaat, maar ook de trends bepaald. Nike levert diverse sportartikelen, maar ook sneakers die op dagelijkse basis gedragen kunnen worden. Wanneer u naar een wintersneaker zoekt zijn vaak donkere kleuren the way to go. De reden hiervoor is omdat het in de winter vaak smerig weer is waardoor lichtere sneakers sneller vies worden. Ook is het slim om voor makkelijke schoon maakbare stoffen te kiezen zoals leer. Vermijd hierbij voornamelijk suède schoenen. Nike heeft een aantal paar sneaker die al jaren in zijn en zo tijdloos zijn geworden. Denk bijvoorbeeld aan de Nike air max en alle verschillende navolgers hiervan. 

Vans 

Vans is een wat jonger bedrijf dan Nike en focust zich voornamelijk op de stijlen die rondom de skaterwereld gedragen worden. Zo zijn de meeste sneakers van Vans jong, hip en creatief. Daarnaast heeft Vans verschillende standaard en klassieke stijlen die elke outfit een relaxte look geven. De sneakers zijn vaak verkrijgbaar in een lage en een hoge versie. Voor de winter raad ik het u aan om voor de wat hogere versie te gaan, zodat u geen koude enkels krijgt. Eigenlijk alle schoenen van Vans zijn zo makkelijk te wassen dat u ze gewoon in de wasmachine kunt gooien. Dit komt doordat de schoen meestal bestaat uit een rubberen band met voor de rest een katoenen stof. 

Adidas 

Adidas sneakers kunt u meestal herkennen aan de drie schuine strepen die op de zijkant van de schoen zijn afgebeeld. Dit merk focust zich voornamelijk op de sportartikelen net zoals Nike, maar heeft ook alledaagse kleding en sneakers. Adidas is het merk waar u voor uw sneakers heen kunt gaan wanneer u een sportieve look wilt creëren.